英語MBA出願説明会(ウェブ)

Wednesday, February 26, 2020
Register Now Details

グロービス経営大学院 英語MBAプログラムによる、出願説明会(ウェブ開催)です。

MBA取得を考え始めても、いざ出願となるとさまざまな疑問や不安が頭をよぎるもの。今回の説明会で、疑問・不安を解消しませんか?

説明会内容は以下の通りです。

• グロービス英語MBAの応募基準とプロセスのご案内
  • 出願書類準備 & 面接に向けてのアドバイス
  • アドミッションアドバイザーとのQ&Aセッション

グロービス英語MBAへの出願を検討中の方、そして入学の可能性をできる限り高めたい方は、ぜひご参加ください。

Overview

2020年02月26日 (水)
  • 場所
  • 費用

受付開始
    イントロダクション
    MBA Application Info Session

Rahul Bandyopadhyay
Admissions Advisor, GLOBIS University As someone currently in the MBA program, I understand that choosing the right program for you can be a daunting decision. I am happy to provide as much advice as you need, and I look forward to helping you on this exciting journey to reach your full potential!
Gabriele Pflaum
Graduated from GLOBIS University Having completed my MBA at GLOBIS, I look forward to sharing my experience and helping you see if we are the right match for you.